Siirry sisältöön

Metsäalan työharjoittelu 2024 (avoinna useita paikkoja ja tehtäviä yhtiön toimialueella)

EtätyöJoensuu, Kuopio, Kempele, etc., Pohjois-Karjala, SuomiMetsänhoito (operaatiot)

Työpaikan kuvaus

Kiinnostaako sinua, miten laajasta metsäomaisuudesta pidetään monipuolisesti huolta ja miten sen avulla luodaan kestävää hyvinvointia? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi, syventää osaamistasi ja tutustua metsäalan tehtäviin asiantuntijoiden ohjauksessa. Hae meille metsäalan työharjoitteluun!

Työpaikan vaatimukset

Hakijalta edellytämme soveltuvia alan opintoja ja mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä valmiutta osalla paikkakunnista työskennellä etänä/kotitoimistolla. Eduksi luetaan aiempi kokemus metsävara- tai paikkatietojärjestelmistä. Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja innokas tarttumaan rohkeasti eri tehtäviin. Harjoittelujakson kesto on 3―4 kk ja se on sovitettavissa opiskelujen aikatauluihin.


Tarjoamme yhteensä 11 harjoittelupaikkaa, jotka sijaitsevat eri puolilla toimialuettamme (sijainnit on eritelty hakulomakkeella). Metsätalouden operatiivisten tehtävien lisäksi haemme erikseen harjoittelijaa kiinteistöprosessiin Kuopioon sekä ympäristöprosessiin Joensuuhun. 


Lisätietoja harjoittelusta antavat paikalliset esihenkilöt (ks. yhteys- ja lisätiedot täältä), jotka ovat parhaiten tavoitettavissa 15.11.—19.12.2023 maanantaisin klo 14―15. 


Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi! Hae harjoitteluun täyttämällä hakulomake su 31.12.2023 mennessä. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

tai